Bayramda hava nasıl olacak, yağış olacak mı? Meteoroloji hava tahminleri raporu: bayramda hava durumu son dakika

Ramazan ayının bitmesine günler kala insanlar bayramda havanın nasıl olacağını araştırıyor. Peki bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün konuyla ilgili tahminleri neler? İşte bayramda havanın nasıl olacağı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

26.04.2022-13:47 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-13:47) Bayramda hava nasıl olacak, yağış olacak mı? Meteoroloji hava tahminleri raporu: bayramda hava durumu son dakika

Ramazan bayramında seyahat edecek ve tatil planı yapacak insanlar merakla internet üzerinden bayramda havanın nasıl olacağını araştırıyor. Peki Meteoroloji konuyla ilgili hangi açıklamaları yaptı? Ramazan Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak? Konuyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2-4 Mayıs hava durumu

Bayramda tatil planı yapacak olan vatandaş merakla hava durumunu araştırıyor. Ülkemizde havanın ısınmaya başlamasıyla birlikte CNN Türk'ün Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen bayramda havanın nasıl olacağı ile ilgili şu açıklamaları yaptı; "Geride bıraktığımız 10 günde bahara girmiş olduk. Bahar sıcağının yanında biraz daha fazla sıcak havalar vardı. İstanbul ve Marmara civarında bahar sıcaklıklarının da üstüne çıktık. İstanbul'da Nisan'da ortalamalara baktığımız zaman en yüksek sıcaklık 17-18 dereceyken şu an 24-25 derece. Yağış çok fazla görünmüyor. Yarın ve diğer gün Anadolu bölgesinde kırkikindi yağışları olabilir. Perşembe gününe kadar böyle devam edecek. Cuma günü ise sıcaklıklar mevsim normallerine dönecek. Batı bölgesinde yağış yok fakat Anadolu'da devam edebilir. Bayram zamanına bakıldığında ise bu sıcaklıklar bayramda görülmeyecek. Marmara ve Ege bölgesinde sıcaklık 20 derecenin altına düşebilir. Akdeniz ve Ege bölgesine tatil planı yapacaklar için ise söylüyorum, hava sıcaklığı şu anki gibi olmayacak. Bayramda sıcaklık düşüyor hatta yağış olabilir."

Bayramda Hava Nasıl

Hava durumu tahminleri

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 28 derece

İstanbul: Parçalı bulutlu 20 derece

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 28 derece

Adana: Parçalı ve az bulutlu 30 derece

Antalya: Az bulutlu 26 derece

Samsun: Az bulutlu ve açık 18 derece

Trabzon: Az bulutlu ve açık 18 derece

Erzurum: Parçalı bulutlu 20 derece

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 29 derece

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal