Bayrama toplu taşıma ücretsiz olacak mı? İzban, marmaray ücretsiz olacak mı?

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle beraber vatandaşlar toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını araştırmaya başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gelen açıklama gecikmeden geldi. Peki marmaray, izban ve başkentray ücretsiz mi? İşte detaylar...

07.07.2022-20:12 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-20:12) Bayrama toplu taşıma ücretsiz olacak mı? İzban, marmaray ücretsiz olacak mı?

Bu sene Kurban Bayramı 9 - 12 Temmuz tarihleri arasına denk gelirken gelen açıklama üzerine bayram tatili 15 Temmuz ile birleştirilme kararı alındı. Peki, bu sürede toplu taşıma ücretsiz mi? Milyonlarca vatandaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan gelecek açıklamayı beklemektedir. İşte, bayramda toplu taşımalarının ücretsiz olup olmadığı haberimizde yer almaktadır.

Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 

Kurban Bayramı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü birleştirilmesiyle beraber toplu taşımalardan ücretsiz hizmet verileceği gündeme geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde Marmaray, İzban ve Başkentray'ın vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal