Bayram trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan o ülkenin liderleri ile peş peşe görüşme yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla birçok ülke lideriyle telefonda görüşme gerçekleştirerek bayramlaştı. Görüşmelerde, Başkan Erdoğan ve liderler karşılıklı olarak Kurban Bayramı tebriğinde bulundu.

10.07.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 10.07.2022-12:40) Bayram trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan o ülkenin liderleri ile peş peşe görüşme yaptı!

Kurban Bayramı'nın gelmesi ile beraber liderler arasında da bayramlaşma görüşmeleri gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer ülkelerin liderleriyle telefonda bayramlaştı. İletişim Başkanlığından konuyla ilişkin açıklama geldi.

Liderler arasında bayram tebriği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla birçok ülke lideriyle telefonda görüşme gerçekleştirerek bayramlaştı. Görüşmelerde, Başkan Erdoğan ve liderler karşılıklı olarak Kurban Bayramı tebriğinde bulundu. İletişim Başkanlığından konuyla ilişkin açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre, Başkan Erdoğan, Demokratik Kongo Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan, Lübnan Başbakanı Necip Mikati, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid en-Nahyan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile ayrı ayrı telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal