Bayram tatilini değerlendirmek isteyenler yola döküldü: Durma noktasına gelen trafik havadan görüntülendi

Hafta sonu ile bayram tatilini birleştiren birçok kişi yollara döküldü. Trafik durma noktasına gelirken, araçların oluşturduğu uzun kuyruklar havadan görüntülendi.

30.04.2022-11:15 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-11:56) Bayram tatilini değerlendirmek isteyenler yola döküldü: Durma noktasına gelen trafik havadan görüntülendi

Birçok kişinin beklediği Ramazan Bayramı’nı değerlendirmek isteyenler, hafta sonu tatili ile bayram tatilini birleştirdi. Yola çıkan binlerce araç trafiği durma noktasına getirdi. 43 il için geçiş yolu olan ‘kilit kavşak’ havadan görüntülendi. 

Trafik yoğunluğu havadan görüntülendi

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyen ya da tatili fırsat bilip plan yapan birçok kişi, dün akşam saatlerinde araçları ile yola çıktı. 43 ilin geçiş güzergahı olan ‘kilit kavşak’ Kırıkkale’de, trafik neredeyse durmak noktasına geldi. O anlar ise dronla havadan görüntülendi. Dün akşam saatlerinde başlayan trafik, gece durma noktasına geldi. 

Bayram tatilinde yollar nasıl?

Trafik yoğunluğu için tedbir alındı 

Olası bir durumun önüne geçmek için Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisi ekipleri tedbirlerini aldı. Herhangi bir kaza yaşanmaması için ise sürücülere dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılar yapıldı. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal