Bayram tatilinde kargolar dağıtım yapıyor mu, kargolar açık mı? Bayramın 1. günü PTT ve kargolar açık mı?

Ramazan Bayramına sadece birkaç gün kala vatandaşların soruları da çoğalıyor. Bayram tatilinin kaç gün olacağı sorularından başka sorularda gündeme gelirken yoğun bir araştırma yapılıyor. Bayram süresince kargo bekleyen vatandaşlar argoların açık olup olmadığını araştırıyor. Kargoların belirli çalışma saati ve günleri bulunmaktadır. Bu nedenle pek çok vatandaş kargoların bayram günü açık olup olmadığı araştırmasını yapıyor. Peki, Bayram tatilinde kargolar açık olacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

25.04.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-16:41) Bayram tatilinde kargolar dağıtım yapıyor mu, kargolar açık mı? Bayramın 1. günü PTT ve kargolar açık mı?

Bayrama sayılı günler kala kargo göndermek isteyen ya da kargo bekleyen vatandaşlar bayram tatilinde kargoların çalışıp çalışmadığını merak ediyor. 3 gün sürecek olan Ramazan Bayramı’nda pek çok yer tatil olurken kargo şirketlerinin de tatil olup olmadığı araştırılıyor. Büyük kargo firmaları kendi internet siteleri üzerinden konu hakkında bilgi verirken küçük firmalar hakkına bir açıklama yer almamaktadır. Peki, Bayram tatilinde kargolar açık olacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları haberimizde…

Bayram tatilinde kargolar açık olacak mı?

2 Mayıs tarihinde kutlanacak olan Ramazan Bayramı'nda kargo şirketlerinin açık olup olmadığı soruları gündemde yerini aldı. Kargo firmalarının Ramazan Bayramı boyunca açık olması beklenmemektedir. 2 Mayıs tarihinden 5 Mayıs tarihine kadar kargo firmalarının çalışmayacağı düşünülmektedir.

kargolar bayramda açık mı

Ramazan Bayramı’nda kargolar açık mı?

Ramazan Bayramı boyunca kargolar açık olmayacak. Kargo bekleyen kişilerin 30 Nisan tarihine kadar teslim edilmeyen kargoları bayram sonrasında teslim edilecektir. Ramazan Bayramı’nda açık olmayan kargo firmaları şu şekildedir:

Aras Kargo,

PTT Kargo,

Sürat Kargo,

AGT Kargo,

Yurtiçi Kargo,

UPS Kargo,

MNG Kargo,

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal