Bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine 4.256.800 TL’lik yardım ödemesi yapıldı! Iban numaranızla kontrol edebilirsiniz

Ramazan Bayramı öncesinde bir müjdeli haber de belediye tarafından verildi. Bayram öncesinde 4.256.800 TL’lik yardım ödemesi yapıldığı paylaşıldı. Yardım ödemeleri için ibanınızı kontrol edebilirsiniz.

27.03.2024-15:00 - (Son Güncelleme: 27.03.2024-15:00) Bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine 4.256.800 TL’lik yardım ödemesi yapıldı! Iban numaranızla kontrol edebilirsiniz

Ramazan Bayramı’na bir hafta kala ülke genelinde pek çok farklı il ve ilçe belediyeleri dar gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla çeşitli programlara imza atıyorlar. Belediye destekleri vatandaşlar tarafından bir hayli yakından takip edilirken, Mart ayının bitmesine sayılı günler kala Çorum Belediyesi’nden de müjdeli haber duyuruldu. Çorum Belediyesi ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlara toplamda 4.256.800 TL’lik sosyal destek yardımı sağladığını paylaştı. Bayram öncesi destek yardımı olarak sunulacak olan bu ödeme, tek tek hesaplara yatırıldı. Iban numarası ile vatandaşlar sosyal destek ödemelerini çekebilecekler.

Bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine 4.256.800 TL’lik yardım ödemesi yapıldı! Iban numaranızla kontrol edebilirsiniz

Çorum Belediyesi’nden bayram yardımı hesaplara yatırıldı

İl ve ilçe belediyeleri Mart ayında bayram öncesinde peş peşe sosyal destek ödemelerini duyurmaya devam ederken, bir müjdeli haberde Çorum Belediyesi tarafından verildi. Çorum Belediyesi sosyal destek kartı kullanan hanelere bayram öncesinde toplamda 4.256.800 TL’lik yardım ödemesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Söz konusu olan destek ödemesini hesaplara yatırdığını resmi internet sitesi üzerinden paylaşan Çorum Belediyesi: 

“Sosyal destek kullanan toplamda 5.321 haneye bayram öncesinde 4.206.800 TL’lik yardımlarımızı hesaplara yatırdık. Sosyal belediyecilik bizler için çok önemli. Sosyal belediyecilik alanında birçok projeye imza atan Çorum belediyemiz sosyal destek kart uygulaması sayesinde birçok esnaf ve ihtiyaç sahibine maddi manevi destek sağlıyor. Her kişiye 800 TL olan ödemeleri ıban numaranız ile çekebilirsiniz.” Açıklamasında bulundu.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal