Bayram ikramiyesi alan emeklilere ek ödeme müjdesi! 6100 TL daha ödeme yapılacak

Ramazan Bayramı’nda bayram ikramiyesi alan emeklilere ek ödeme müjdesi geldi. Bu kapsamda emeklilere 6100 TL daha ödeme yapılacak. Detayları haberimizde öğrenebilirsiniz.

06.05.2022-09:26 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-09:26) Bayram ikramiyesi alan emeklilere ek ödeme müjdesi! 6100 TL daha ödeme yapılacak

Geçtiğimiz hafta 13 milyon civarında emekli 1100 TL’de bayram ikramiyelerini aldı. Fakat son zamanlardaki ağır zamlar ve yüksek enflasyon sebebiyle 1100 TL bayram ikramiyesi bir kaç gün içerisinde eridi. Bu nedenle emekli vatandaşın ek para arayışı başladı. Enflasyon sebebiyle en çok zorluk yaşayan kesim olan emeklilere müjdeli bir haber geldi. SGK, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 6100 TL daha ödeme yapılacak. Vatandaşlar ise bu ödemenin detaylarını öğrenmeye çalışıyor.

Emeklilere ek ödeme müjdesi

Bazı bankalar kendilerine nakit avans başvurusu yapan emeklilere 6100 TL nakit avans veriyor. İşte bankaların verdiği nakit avans detayları:

bayram ikramiyesi ek ödeme

Halkbank

Halkbank’tan emekli maaşı alan vatandaşlara 6100 TL’lik nakit avans fırsatı sağlanıyor. Ekstra olarak para almak isteyenler ise Halkbank’ın internet ve mobil bankacılık sistemleri üzerinden başvurularını yapabilirler.

Burganbank

Türkiye’nin özel bankalardan birisi olan Burganbank emekli maaşını kendisinden alan emeklilere 6100 TL nakit avans veriyor. Nakit avansa başvuru yapmak isteyenler ise bankanın mobil uygulamasını indirebilirler.

Denizbank

Emekli maaşını kendisinden alan vatandaşlara 6100 TL’lik nakit avans veren Denizbank ödeme şartları konusunda 3 sene vade seçeneği sunuyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal