Bayram İkramiyelerinin Ödeme Tarihi Belli Oldu

Bakan Bilgin açıkladı. Bilgin, ‘SSK emeklilerimizin 6 Mayıs'ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs'ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak’ dedi.

03.05.2021-15:06 - (Son Güncelleme: 03.05.2021-17:11) Bayram İkramiyelerinin Ödeme Tarihi Belli Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: ‘Bakan Bilgin: ‘SSK emeklilerimizin 6 Mayıs'ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs'ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak.’ dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 senesi emekli bayram ikramiyesinin mayıs ayının ilk haftası içerisinde ödeneceğini bildirmişti. Çalışma ve Sosyla Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca vatandaşın merakla beklediği haberi duyurdu. 

İKRAMİYELER 6-7 MAYIS'TA HESAPLARA YATACAK 

Ödeme tarihlerine dair bilgi veren Bakan Vedat Bilgin, 'SSK emeklilerimizin 6 Mayıs'ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs'ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak.' ifadelerini kullandı. 

1.100 TL'YE YÜKSELMİŞTİ 

Bakan Bilgin, ödenecek ikramiye miktarının ise 12,3 milyar lira olduğunu belirtti. Önceki hafta yapılan yasal düzenleme ile emekli bayram ikramiyesi 1.100 TL'ye yükseltilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal