Bayram için açıldı: Kütahya’da kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğruyor

Kütahya’da yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle Kütahya Belediyesinin organizasyonu ile Gaybiefendi Mahallesi’ne kurulan kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğradı. Kütahya işportacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Akkan Akkan "Fiyatlarımız mağazalara göre çok çok uygun" ifadelerini kullandı.

17.04.2023-14:54 - (Son Güncelleme: 17.04.2023-17:16) Bayram için açıldı: Kütahya’da kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğruyor

Kütahya’daki kıyafet pazarınsa 110 esnafın tezgah açtığı ve pazarın Arife gününün gecesine kadar açık kalacağı açıklandı. Kıyafet pazarı esnafı, bol ürün çeşitleriyle vatandaşlara hizmet sunmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. Vatandaşlar, pazarda her bütçeye uygun ürünleri bulmanın mümkün olduğunu ifade etti.

"Fiyatlarımız mağazalara göre çok çok uygun"

İHA’da yer alan habere göre Kütahya İşportacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Akkan, yaptığı açıklamada, "Bayram kıyafet pazarımız açıldı. Vatandaşımıza ve esnafımıza hayırlı olsun. Fiyatlarımız mağazalara göre çok çok uygun. Pazarımızda bol çeşit ve makul fiyatlarla halkımızın hizmetinde." şeklinde konuştu.

Bayram için açıldı

Akkan "Pazarımız 110 esnafla arife günü gece 03.00’e kadar açık olacaktır. Kütahyalılar kıyafet parazına her yıl yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle bu yıl daha fazla ilgiyle karşılaşıyoruz. Emekleri sebebiyle Belediye Başkanı Alim Işık ve Zabıta Müdürü Alparslan Tutar’a teşekkür ederim" diye konuştu.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal