Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın Odasında Dinleme Cihazı Bulundu

31 Mart seçimlerinde görev başı yapan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın odasında dinleme cihazı bulundu. Başkan Sandal mesele ile alakalı suç duyurusunda bulunurken, "Kimse bizi yolumuzdan alıkoyamayacak" dedi.

23.08.2019-14:24 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-14:21) Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın Odasında Dinleme Cihazı Bulundu

31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerle beraber belediye başkanlığı vazifesine gelen Serdar Sandal'ın makam odasında bulunan elektrik prizinde dinleme cihazı bulundu.

Bulunan dinleme cihazıyla alakalı Kaymakamlığa ve Emniyet Müdürlüğüne bilgi aktaran Sandal, belediye personeli ve emniyetten gelen uzman polisler eşliğinde cihazı tutanak altına aldırdı. Cihazın dinleme cihazı olduğunu ve yakın mesafelerden dinleme yapabileceğini söyleyen uzmanlar, cihazı detaylı incelemek için Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Dinleme cihazı ile alakalı suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen Sandal: "Makam odamıza dinleme cihazı koyacak kadar ne konuştuğumuzu, neler yapacağımızı merak edenler kimlermiş hep beraber öğrenelim. Bütün Bayraklı, bütün İzmir halkı öğrensin. İl Emniyet ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüzden gelen, cihazı inceleyen ve bizleri bilgilendiren bütün polis arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Suç duyurusunda bulundum. Eminim odama dinleme cihazı koyanlar hızla bulunacaktır. Avukatlarımızla beraber meselenin takipçisi olacağız, gelişmelerden basını ve kamuoyunu bilgilendireceğiz" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal