Baykar duyurdu: Tarihin en büyük ihracat anlaşması tamamlandı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı Halid Bin Hüseyin El Bayari ile Arabistan Savunma Bakanlığı ile Baykar Arasında İşbirliği Sözleşmesini imzaladı. Bayraktar anlaşma ile ilgili olarak ,’Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük savunma ve havacılık ihracatı sözleşmesi hayırlı ve uğurlu olsun' ifadelerini kullandı.

18.07.2023-16:23 - (Son Güncelleme: 18.07.2023-17:17)

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber Suudi Arabistan’a giden Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, tarihin en büyük savunma ve havacılık ihracatına imza atıldığını vurguladı.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı Halid Bin Hüseyin El Bayari ile Arabistan Savunma Bakanlığı ile Baykar Arasında İşbirliği Sözleşmesini imzaladı.

Baykar Suudi Arabistan Akıncı TİHA Anlaşması

Tarihi anlaşma tamamlandı

Akşam’ın haberine göre; Sosyal medyadan açıklamada bulunan Haluk Bayraktar, "Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı ile Bayraktar AKINCI TİHA ihracatı ve iş birliği sözleşmesi imzaladık. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük savunma ve havacılık ihracatı sözleşmesi hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal