Bayburt'ta Zabıta Ekipleri Fırın Denetimi Yaptı

Bayburt’ta zabıta ekipleri tarafından fırınlara denetim yapıldı. Ramazan ayında en çok rağbete uğrayan yer olan fırınlar, zabıta ekipleri tarafından kontrol edildi.

15.04.2021-11:46 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-11:46) Bayburt'ta Zabıta Ekipleri Fırın Denetimi Yaptı

Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, ramazan ayında vatandaşların en çok rağbet gösterdiği fırınlarda denetimler yapıldı. İl genelinde Ramazan ayı sebebiyle ekmek, pide ve diğer unlu mamullerin üretimini yapan işletmeler zabıta ekipleri tarafından gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştirildi. 

KURALLARA UYAN İŞLETMELERE TEŞEKKÜR EDİLDİ 

İmalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı, şartlara uyulup uyulmadığına dair denetimler gerçekleştiren zabıta ekipleri, kontrol sırasında eksiklik belirlenen işletmelerin sahiplerine eksikliklerini gidermeleri konusunda uyardı. Gereken kurallara uyan işletmelere teşekkür etti. 

HEP BİRLİKTE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ 

İşletmelerde imalathane ve çalışanların temizliği, gramaj ile üretilen ürünlerin sağlığa uyumluluk koşulları gibi konularda kontrollerini periyodik olarak yürüten ekipler kontrollerin sıklıkla süreceğini belirterek, ‘İçinde bulunduğumuz bu önemli süreci gerekli tedbirleri alarak zararsız ve sağlıkla atlatmak için hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz.’ dediler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal