Batuhan Karadeniz eski takımı Sakaryaspor'a transfer oluyor!

Son olarak Iğdır FK formasını terleten ve takımıyla 1 yıl sözleşmesi bulunan Batuhan Karadeniz takımından ayrıldığını duyurdu. 31 yaşındaki golcü oyuncunun ise bir dönem oynadığı Sakaryaspor'a geri döneceği öğrenildi.

06.07.2022-10:52 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-12:02)

Türk futbolunda en popüler isimlerden birisi haline gelen ve gençliğinde büyük umutlar beslenen Batuhan Karadeniz'in kariyeri hiç beklenildiği gibi olmamıştı. Altyapısından yetiştiği Beşiktaş sonrasında bir türlü Süper Lig'de tutunamayan oyuncu alt lig takımlarının yolunu tutmuştu. Oyuncu alt liglerde sergilediği performansla yeniden transferin gözdesi haline gelmişti. Futbolcu son olarak ise Iğdır FK kulübünden ayrılma kararı verdi. Oyuncunun yeni adresi ise herkese sürpriz oldu.


Takım takım geziyor

Türk futbolunun en büyük hayal kırıklıklarından birisi haline gelen Batuhan Karadeniz resmen takım takım geziyor. Beşiktaş altyapısında yetişen ve henüz 16 yaşında A takıma yükselen oyuncunun kariyeri hiç istenilen gibi olmamıştı. Trabzonspor ve Sivasspor da dahil pek çok takımda tutunamayan oyuncunun son adresi Iğdır FK olmuştu. Iğdır FK sürpriz bir şekilde Batuhan Karadeniz için 1461 Trabzon'a 153 bin euro ödeyerek deneyimli golcü ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Fakat oyuncu beklenmedik bir şekilde Iğdır FK ile yollarını ayırdığını duyurdu. Futbolcunun yeni adresinin ise Sakaryaspor olacağı gelen bilgiler arasında yer almakta.


Eski adresine dönüyor

Sakaryaspor'un, eski oyuncusu Batuhan Karadeniz ile yakından ilgilendiği ve bu transferi kısa süre içerisinde noktalayacağı aktarılmakta. Futbolcu 2017-18 sezonunda siyah beyazlılarda 22 maçta 12 kez ağları havalandırmıştı. Oyuncu önceki zamanlar Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor ve Sivasspor gibi takımlarda da oynamıştı. A Milli Takım formasını ise 2 kez sırtına geçirmişti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal