02.08.2022-12:29 (Son Güncelleme:29.03.2023-09:59)


1

Batuhan Karacakaya kimdir?

Batuhan Karacakaya kimdir?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Setlere adım attığında henüz 11 yaşında olan Batuhan Karacakaya, şöhrete kavuştuğu Aşk-ı Memnu dizisinden sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisi içerisinde rol aldı. Diziden ayrılmasının ardından 2 yıl boyunca üniversite sınavlarına hazırlanan ve üniversiteye giden Batuhan Karacakaya, kariyerine üniversite yıllarında Diriliş Ertuğrul dizisi içerisinde bulunarak devam etti. Ailesinin, eğitim konusunda hassas olduğunu aktaran Survivor Batuhan, oyunculuk kariyerine adım attığı ilk yıllarda babası ile yaptığı bir konuşmadan da şu şekilde bahsediyor: “En başından beri ailem eğitimim konusunda hassas davrandı. Oyunculuk için ajansa yazıldığım dönem babam beni uyarmış, takdirlerim teşekkür olursa beni setten alacağını söylemişti.” Batuhan Karacakaya, odasının duvarlarında takdir belgelerinin asılı bulunduğunu ve verdiği sözü tuttuğunu belirterek ifadelerine şunları ekliyor: “Eğitim her zaman önceliğim.” Oyunculuğunun yanı sıra sporcu kişiliği ile de öne çıkan Batuhan Karacakaya boyu 1.82 m’dir. Batuhan Karacakaya’nın kilosu ise 75 kg’dır. Ünlüler takımında mücadelesine devam eden Batuhan Karacakaya, Instagram’da “karacakayaaa” kullanıcı adı ile bulunuyor. Başarılı yarışmacının şu an itibarıyla 339 bin takipçisi bulunuyor.



2

Mesleği ne?

Mesleği ne?

Batuhan Karacakaya 2018 tarihinde vermiş olduğu bir röportajda İngilizce mimarlık okuduğunu, babasının da mimar olduğunu, inşaat işlerine aşina olduğunu belirtmiştir. Batuhan Karacakaya’nın bu açıklaması ile birlikte, hangi üniversiteden mezun olduğuyla ilgili de bazı bilgilere yanıt aranmıştır. Batuhan Karacakaya Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur. Genç oyuncu Aşk-ı Memnu dizisinde 2008 ile 2010 yıllarında "Bülent Ziyagil" rolünü canlandırdı. Daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde "Mert" karakterini canlandırdı ve birçok filmde rol aldı, Diriliş Ertuğrul dizisinde de "Dündar" rolüne can verdi.



3

Şiddet iddiası hakkında Batuhan Karacakaya'dan açıklama

Şiddet iddiası hakkında Batuhan Karacakaya'dan açıklama

Birsen Altundaş’ın haberine göre; Sosyal medya fenomeni Ayşe Fatma Aslanpay ile bir süredir beraber olan Batuhan Karacakaya’nın sevgilisine şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Aslanpay, sosyal medya hesabında paylaşım yaparak Batuhan’dan şiddet gördüğünü ve hukuki süreç başlattığını ifade etmişti. Bunun üzerine Batuhan Karacakaya’dan da bir açıklama geldi. Genç oyuncu asıl ben mağdurum diyerek, Ayşe Fatma Aslanpay’dan ayrıldıktan sonra kendisine saldırdığını, otoparka gidip aracına zarar verdiğini ve evinin kapısına dayandığını belirtti. Batuhan Karacakaya, Ayşe Fatma Aslanbay’ın otoparkta kendisine saldırdığı görüntü de dahil olmak üzere birçok video kaydını avukatına ilettiğini belirtti ve “İki kez darp raporu aldım. Asıl mağdur benim” dedi.



4

Acun ile davalık oldu

Acun ile davalık oldu

Batuhan Karacakaya Survivor 2022 All Star'da araba ödülünün sahibi olmuştu. Yarışmanın bitmesinin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen henüz araba verilmediğini söyleyen Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı'ya dava açtığı söylenimşti. Acun Ilıcalı ile davalık olduğu öne sürülen Batuhan Karacakaya, sessizliğini bozdu. Batuhan, şunları söyledi: "Bu ikimiz arasında konuşmayı bile gerektirecek bir olay değildi. Ama bu olay bitmedi. Olay gittikçe büyüdü. Biz de Acun Abi ile telefonda konuşup buluşma ayarladık. Ve bütün her şeyi birbirimize anlattık. Benim kırgın olduğum şeyleri o halletti, ben de kendimi affettirdim. Aramız zaten iyiydi öyle de devam ediyor. Dava diye bir konu asla olmadı. Acun abiyi çok seviyorum"



5

2022 Survivor yarışmasının gözde isimlerinden biri olan Batuhan, yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.



6

Adada sizvri tavırları ile dikkat çeken Batuhan, şimdilerde de sevgilisi ile yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.



7

Genç oyuncu, sevgilisi ile yatakta yarıcıplak haldeki fotoğrafını paylaşması takipçilerini kızdırdı. Her şeyin de bir adamı var şeklinde yorumlar alan Batuhan, tepki çekti.



8

Dizileri

Dizileri

2016-2017-Diriliş Ertuğrul 2011-2013-Umutsuz Ev Kadınları 2008-2010-Aşk-ı Memnu 2007-2008-Bıçak Sırtı 2005-Beşinci Boyut 2004-Büyük Buluşma



9

Filmleri

Filmleri

Aşk Tesadüfleri Sever-2011 Dersimiz Atatürk-2010 Bekle Beni-2010 Uzun Hikâye-2012



10

Batuhan ve Anıl birbirine girdi

Batuhan ve Anıl birbirine girdi

Survivor tüm hızıyla devam ediyor. 74. Bölümü ile ekranlara gelen Survivor'da oyun oynandıktan sonra kavga çıktı. Parkurun bir bölümünü aynı anda geçmek isteyen Batuhan ve Anıl'ın fiziksel temasta bulunması üzerine Batuhan'ı olay sonrasında deliye döndürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr