Batuhan Göksu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Batuhan Göksu öldü mü, neden öldü? Batuhan Göksu hayatı ve biyografisi

Bir dönemin başarılı çocuk oyuncularından Batuhan Göksu’nun öldüğü yönündeki haberlerin ardından Batuhan Göksu hayatı, Batuhan Göksu ölüm nedeni, Batuhan Göksu oynadığı diziler gibi kavramlar araştırma konusu oldu. Peki Batuhan Göksu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Batuhan Göksu öldü mü, neden öldü? İşte Batuhan Göksu hayatı ve biyografisi…

18.03.2024-12:51 - (Son Güncelleme: 18.03.2024-12:51) Batuhan Göksu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Batuhan Göksu öldü mü, neden öldü? Batuhan Göksu hayatı ve biyografisi

Batuhan Göksu, 2000’lı yıllarda birçok dizide yer almış ve dikkat çekmiş çocuk oyunculardan birisi olarak öne çıkıyordu. Genç yaşta hayatını kaybettiği öğrenilen Batuhan Göksu’nun hayatını ve ölüm nedenini öğrenmek isteyenler konu hakkında arama motorlarına yönelerek araştırma yapmaya başladı. Peki Batuhan Göksu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Batuhan Göksu öldü mü, neden öldü? 

Batuhan Göksu öldü mü?

Uzun bir süredir kanser tedavisi gören Batuhan Göksu, 33 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ünlü kişinin ölüm nedeni olarak uzun süredir mücadele ettiği kanser belirtildi.

Batuhan Göksu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Batuhan Göksu öldü mü, neden öldü? Batuhan Göksu hayatı ve biyografisi

Batuhan Göksu kimdir?

Batuhan Berkay Göksu, 12 Mayıs 1990 tarihinde Bakırköy'de dünyaya gözlerini açtı. 2000'li yılların başında Türk televizyonlarında adını duyurdu. Oyunculuk kariyerine Yetkin Dikinciler, Can Gürzap, Berna Laçin ve Aliye Uzunatağan gibi deneyimli isimlerle birlikte rol aldığı 'Seni Yaşatacağım' dizisiyle başladı. Daha sonra, Nurseli İdiz ve Nail Kırmızıgül'ün başrollerini paylaştığı 'Baldız Geliyorum Demez' dizisinde de yer aldı.

Oyunculuk kariyerinin ardından yazılım alanında çalışmaya başlayan Batuhan Göksu, 12 Nisan 2014 tarihinde Yasemin Göksu ile dünya evine girdi. Oyunculuk kariyerine ara verse de televizyon dünyasında iz bırakan bir isim olarak hafızalarda yer etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal