Batan gemiden acı haber: Bulunan bedenin kimliği tespit edildi!

Marmara Denizi'nde batan kuru yük gemisinde bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı SAS (Sualtı Savunma Grup Komutanlığı) komandoları tarafından gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları sonucunda, Zeynep Kılınç'tan sonra gemiden çıkartılan cansız bedenin, gemi batarken eşine video gönderen Hüseyin Tutuk'a ait olduğu tespit edildi.

20.02.2024-17:11 - (Son Güncelleme: 20.02.2024-17:16)

Batuhan A. isimli kuru yük gemisinin 15 Şubat'ta İmralı açıklarında yaşanan fırtına nedeniyle battığı trajik olayın ardından Deniz Kuvvetleri'ne bağlı balık adamlar, gerçekleştirdikleri dalışlarla kazanın kurbanlarını arama çalışmalarına devam ediyor. Bugün gerçekleştirilen dalışlarda, geminin kazan dairesinde mahsur kalan bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Bu kişinin, gemi batarken eşine gönderdiği video ile bilinen Hüseyin Tutuk olduğu tespit edildi. Hüseyin Tutuk'un cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Çektiği video ile herkesi yasa boğmuştu

Sabaha karşı saat 04:30 civarında çekildiği tahmin edilen video, Hüseyin Tutuk'un yaşadığı dramı ve geminin batma anını yürek burkan bir şekilde ortaya koymaktadır. Videoda, gece saat 01:00'den itibaren gemide ıslandığı ve bu süre zarfında 5-6 kez elbise değiştirdiği ifade edilmektedir. Gemi battıkça artan panik ve endişe içinde Tutuk, "Allah'ım, sen yardım et. Ya Rabb'im, 6 saattir aynı yerdeyiz. Allah'ım, gemi batıyor. Allah'ım, sen yardım et. Ya Rabb'im" şeklinde çaresizce dua etmektedir. Video, dalgaların geminin üzerine çıkmasıyla birlikte kesilmektedir.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal