Başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine anında 2900 TL ödeme yapılıyor! Ramazan yardımı için start verildi

İhtiyaç sahibi olan vatandaşların hesabına anında 2.900 TL Ramazan ödemesi yatırılacak. Ramazan için aile destek paketleri ödemeleri başlatıldı.

07.03.2024-16:26 - (Son Güncelleme: 07.03.2024-16:29) Başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine anında 2900 TL ödeme yapılıyor! Ramazan yardımı için start verildi

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli olan vatandaşlar için başlatılan sosyal yardım destek programları hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte tekrardan yeni bir destek paketi duyuruldu. PTT Ramazan Ayı öncesinde başvuru yapacak olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2.900 TL Ramazan yardımı ödeneceğini paylaştı. PTT şubelerine TC kimlik kartı ile birlikte giden vatandaşlar, anında aile destek paketinden yararlanabilecek. İhtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşların bu fırsat yüzlerini güldürecek!

PTT Ramazan yardımı başvuruları

Ramazan’a girmeye sayılı günler kala belediyeler ve bakanlıklar tarafından Ramazan yardımları verilmeye devam ediliyor. Sosyal yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber bu sefer PTT tarafından verildi. Sadece TC kimlik kartı ile PTT şubesine gidecek olan vatandaşlar, başvurularını eksiksiz şekilde yapmaları halinde 2.900 TL Ramazan yardımını alabilecekler. İhtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlara sunulacak olan bu yardım için kişi başına düşen asgari ücretin hanede üçte birinden az olması durumuna bakılacak.

PTT 2900 TL Ramazan Yardımı

Ramazan yardımlarının yanı sıra vatandaşlar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan aile destek paketi yardımını da 15 Mart ve 31 Mart 2024 tarihleri arasında alabilecekler. Aile destek yardımı ücretleri ise yine hane başına gelire göre değişim gösteriyor. En az 850 en fazla ise 1.250 TL aralığında yapılan ödemeler tek tek TC kimlik kartıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına uğrayan vatandaşlara yatırılacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal