17.02.2021-11:11 (Son Güncelleme:17.02.2021-11:11)


1

Bursa’da kayak yapmak için Uludağ’a çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan doktor Mustafa Yalçın (35), 15 saatin ardından ormanlık alanda damar yoluna bağladığı serum ile intihar etti.



2

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kalp damar cerrahisi bölümünde baş asistan doktor olarak görev yapan 35 yaşındaki Mustafa Yalçın, sabah erken saatlerde kayak yapmak için Uludağ'a çıktı.



3

Aynı gün girmesi gereken bir ameliyata girmeyen doktor Yalçın için endişelenen ekip arkadaşları ve ailesi kendisine telefonla da ulaşamayınca durumu Polise ve Jandarma ekiplerine bildirdi.



4

TELEFONU ULUDAĞ'DAN SİNYAL VERDİ

TELEFONU ULUDAĞ'DAN SİNYAL VERDİ

Kayıp olan genç doktor Mustafa Yalçının cep telefonu sinyalini araştıran ekipler, sinyalin Uludağ'dan gelmesi üzerine AFAD ve NAK ekipleri ile bölgeye çıkarak arama çalışmalarına başladı. Arama ekipleri Uludağ yolu Yiğitali mevkiinde genç doktorun otomobilini kara saplanmış halde buldu.



5

AFAD, ANDA ve NAK ekiplerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir arama ekibi eksi 15 derecede genç doktoru arama çalışmalarını sürdürürken, otomobilinden 1,5 kilometre uzakta bir ağaca asılı serum bulundu.



6

Ağacın yanındaki biriken karları temizleyen ekipler, genç doktorun cansız bedenini buldu.



7

Ağaçtaki serumun doktorun koluna bağlı olması arama ekibini şaşkına çevirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr