Basketbol Gelirlerinde Ciddi Düşüş Var!

Beşiktaş kulübü yönetim kurulu üyesi Umut Şenol, kulübün resmi Youtube hesabından açıklamalarda bulundu.

07.02.2020-16:26 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-16:23) Basketbol Gelirlerinde Ciddi Düşüş Var!

Beşiktaş kulübü yönetim kurulu üyesi Umut Şenol, kulübün resmi Youtube hesabından açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kandemir, yıllarca altyapımızda çalıştı ve A takım koçluğu yaptı. Basketbol ve Beşiktaş camiası ile ilgili yoğun tecrübeleri var. Türkiye ligine getirdiği birçok oyuncu var. Şu an EuroLeague’de oynayan en az dört beş oyuncusu vardır. Ben bu göreve geldiğimde en çok şikayeti altyapıdan aldım. Altyapı ile ilgili şikayetleri çok ciddiye aldık.

Bu durumu en iyi kim çözer, kim genç sporcularımızı iyi hazırlar, kim yeni sporcu bulur, bu şubeyi en iyi kim yapılandırır diye sorular sorduğumuzda cevap kendiliğinden ortaya çıktı. Ahmet Kandemir ile ilgili eleştiriler de oldu. Bunları bekliyorduk ve cevap vermeye hazırdık. En güzel cevabı, altyapıda yaşadığımız değişim ve A takımdaki sporcularıımız veriyor.

Türkiye basketbol liginde gelirlerde düşüş var. Ezeli rakibimiz, bu spora bizden daha fazla önem verdi. Başkanı kongre üyemiz olan bir diğer rakibimiz de bu spora çok önem verdi. O yüzden basketolda kısa vadede şampiyonluğa oynayacağız dersem gerçekçi olmaz. Bu sene hedefimiz sezonu maddi olarak borçsuz kapatmak. Bu hedefi yaparken yarı final, final yaparsak mutlu oluruz. Oyuncularımıza zamanında paralarını ödemek istiyoruz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal