Başkent’te yangın paniği yaşandı! Tarihi mahalledeki yangın herkesi korkuttu

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde Ankara Konağı’nda çıkan yangın herkesi korkuttu. Lokanta olarak hizmet eden Ankara konağında gerçekleşen yangın birçok kişiyi korkuttu. Oldukça tarihi bir bölgede yer alan Konakta çıkan yangının çevre binalara sıçramaması için hızlıca müdahale edildi.

22.07.2022-09:49 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-09:49) Başkent’te yangın paniği yaşandı! Tarihi mahalledeki yangın herkesi korkuttu

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Ankara Konağı’nda yangın çıktı. Tarihi bir bölgede yer alan lokantadaki yangının  çevre binalara sıçramadan kontrol altına alınması herkesi sevindirdi. Çevresinde çok sayıda ahşap bina bulunurken itfaiye ekipleri olaya hızla müdahale etti.

Ankara’da korkutan yangın

Ankara'nın Altındağ ilçesinde birçok tarihi bina yer alırken Hamamönü semtinde lokanta olarak kullanılan Ankara Konağı’nda yangın gerçekleşti. İtfaiye ekipleri tarafından hızla müdahale edildi yangın çevre binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın sonrasında maddi hasar meydana gelirken çevre esnaf  çevredeki binalara sıçramadan için derin bir oh çekti. 

Ankara Konağı'nda Yangın Çıktı

Ankara’nın tarihi bir bölgesinde çıkan yangın herkesi tedirgin ederken yangın büyümeden kontrol altına alındı. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal