Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mehmetçiklere iftar sürprizi! Mehmetçikle beraber iftarını Yüksekova'da açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftarını Yüksekova'da Mehmetçikle birlikte açtı. Düzenlenmiş olan sürpriz iftar yemeği programında Erdoğan'ın beraberliğinde Hulusi Akar ve TSK ekibi de vardı.

14.04.2022-09:49 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-15:33)

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yanında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK ekibi ile Mehmetçiğe sürpriz bir iftar yemeği gerçekleştirdi. İftarda terörle mücadele operasyonlarında çok önemli başarılara imza atan Yüksekova'daki 3. Piyade Tümen Komutanlığı'nda gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan, iftar yemeği için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Hakkari'nin Yüksekova ilçesi 3. Piyade Tümen Komutanlığı'na geldi. Terörle mücadele operasyonlarında başarılara imza atan birliğe gelen Başkan Recep Erdoğan'ı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz karşıladı. 


Mehmetçiğe sürpriz iftar yemeği

İftar için erbaş-er yemekhanesine geçildi. Yemekhaneye giren Başkan Erdoğan Mehmetçiği selamladı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi beraber dua okundu ardından askerlerle beraber karavanada iftarını açtı. Mehmetçiğe yapılan sürpriz iftar yemeğine oldukça hassasiyet gösterildiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programında yer almayan ziyareti esnasında yanında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan davetliler arasında yer aldı. Bu sürpriz iftar yemeği sırasında Erdoğan'ın üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu olan mont ve başına taktığı şapkada ise ''Cumhurbaşkanı'' yazan Başkan Erdoğan dikkati çekti. Birliğin faaliyetleri hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra beraberindeki Bakan Akar ve TSK komuta kademesi ilçe merkezine gidip esnaf ziyaretinde bulundu. 


Vatandaşlar Erdoğan'ı görünce şaşkın yaşadı

İpek Yolu Caddesin'deki pastaneye ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ı karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Aynı zamanda pastanedeki vatandaşlarla muhabbet eden Erdoğan, 4 aylık Yağız Efe adında bir bebeği de kucağına alıp sevdi. Cumhurbaşkanı beraberindeki Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK komuta kademesi ile pastanede vakit geçirerek vatandaşların yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldı. 


Hız kesmeden mücadelemiz sürüyor!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın iftarda gerçekleştirdiği kısa konuşmasında şu sözlere yer verdi; ''Milletimizin başına 40 yıldır musallat olmuş olan terör belasından asil milletimizi kurtarmak adına 'Ölürsem şehit kalırsam gazi olurum' sözleriyle gece-gündüz demeden her zorlukta mücadelemi sürdüreceğim.'' ifadelerine yer verdi. Başkan Erdoğan'ın Mehmetçikle yaptığı sürpriz iftar yemeğine ilişkin paylaşımı Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ''Allah bütün askerlerimizden razı olsun, hepsini tek tek esirgesin, Rabbim girdikleri her mücadeleden muzaffer eylesin.'' şeklinde konuştu. Başkan Erdoğan Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Rabbim her bir askerimizden razı olsun, her birini esirgesin, girdikleri her mücadelede onları muzaffer eylesin.'' dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal