Başkan Erdoğan’dan müjdeli haber: TOKİ indirim projesinin detayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ yüzde 25 indirimli konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Erdoğan’ın o açıklamaları…

22.09.2022-16:56 - (Son Güncelleme: 22.09.2022-17:11) Başkan Erdoğan’dan müjdeli haber: TOKİ indirim projesinin detayları belli oldu

Diplomasi trafiği yoğun geçen Başkan Erdoğan, bugün Amerika Birleşik Devletleri’ndeydi. New York şehrine geçen Erdoğan gazetecilerle bir araya gelerek merak edilenleri cevapladı. 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Başkan Erdoğan'a TOKİ'de indirim müjdesinin detaylarını sordu.

Başkan Erdoğan’dan TOKİ yüzde 25 indirim projesi hakkında açıklama

New York'taki Türkevi'nde gazetecilerle bir araya gelen Başkan Erdoğan, milyonlarca kişinin beklediği TOKİ indirim projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, TOKİ'den ev alan vatandaşlarımıza da bir müjde vermek istiyorum diyerek, "TOKİ'den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar ise bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla, yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim alabilecek" ifadelerini kullandı. 

TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanabilir?

Bir diğer merak edilen soru ise TOKİ indirim kampanyasından kimlerin yararlanabileceği. Konuya dair açıklamalarına devam eden Başkan Erdoğan, "Kampanyadan, geri ödeme taksitleri 2021 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri alıcıları faydalanabilecek. Kampanya bugün başlayacak ve 19 Ekim tarihine kadar sürecek. Orada da inşallah kolaylaştırıcı olacağız" dedi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal