Başkan Erdoğan'dan MKYK'ya İlk Talimatlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni MKYK mensuplarıyla yaptığı ilk toplantısında, sahada daha çok çalışma talimatı vererek, hiç kimseye 'Burada AK Parti yok' dedirtmemelerini talep etti.

26.03.2021-11:20 - (Son Güncelleme: 26.03.2021-11:20) Başkan Erdoğan'dan MKYK'ya İlk Talimatlar

AK Parti, oldukça coşkulu 7’nci olağan büyük kongresini ardında bıraktı.

Parti idaresi gerçekleştirilen kongrenin ardından Başkan Erdoğan, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) mensuplarıyla görüştü.

Bir tanışma faaliyeti havasında geçen ilk toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mensuplara ilk emirlerini verdi.

"BURADA AK PARTİ YOK" DEDİRTMEYİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre açıklamasında sürekli belirttiği gibi 2023 yılını işaret ederek mensupların hedefe odaklanmalarını, herkesin kendi bölgesinde oldukça çalışarak çalınmadık kapı kalmamasını talep etti.

MKYK'da sayının 75'e yükseldiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, kimseden, "Burada AK Parti yok" sözünü duymak istemediğini söyledi.

2023 hedeflerini elde etmek için sahada daha çok çaba gösterilmesi gerektiğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKYK mensuplarından bunu göz önünde bulundurmalarını istedi ve sahada daha çok gayret göstermelerini, vatandaşlarla daha sık temas kurmalarını talep etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan ilk toplantının akabinde mensuplarla birlikte yemek yedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal