Başkan Erdoğan Sarıyer'de Minibüs Durağını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'de minibüs durağını ziyaret ederek, minibüsçülerle muhabbet etti. Minibüs sürücülerinden birinin annesi ile telefonda görüştü.

10.04.2021-14:46 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-14:48) Başkan Erdoğan Sarıyer'de Minibüs Durağını Ziyaret Etti

Başkan Erdoğan, Tarabya'da bulunan minibüsçülerle bir araya gelerek problemlerini dinledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutundan öğle sularında ayrılarak Huber Köşkü'ne gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya'daki güzergahı üzerinde yer alan minibüsçülerin kendisini selamlaması ile sevgi göstermesinin ardından makam aracını durdurdu.

Durakta bir süre minibüsçülerle sohbet ederek problemlerini dinleyen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kendisi ile telefonla görüntülü konuşmak isteyen bir vatandaşla da konuştu.

Başkan Erdoğan, ardından Huber Köşkü'ne geçti.

"KENDİSİ NOT ALDI, SAĞ OLSUN"

Minibüs sürücüsü İbrahim Gülsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sorunlarını anlattıklarını ifade ederek, "Yapacak bir şeyimiz kalmadı. Arabaları satacak duruma geldik. Odalarımızın çalışmadığını anlattık. İETT ile rekabet yapamadığımızı söyledik. Cumhurbaşkanımız bizimle ilgileneceğini söyledi. Kendisi not aldı. Sağ olsun." diye konuştu.

Minibüs sürücüsü Muhsin Acar da sohbet esnasında problemlerini anlattıklarını belirterek, Başkan Erdoğan'ın kendilerine yardımcı olacağını dile getirdiğini söyledi.

Başkan Erdoğan Sarıyer'de Minibüs Durağını Ziyaret Etti5454

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal