Başkan Erdoğan ilk iftarı depremzedelerle birlikte Kahramanmaraş’ta açacak

Başkan Tayyip Erdoğan, ramazan ayının ilk gününde iftarını Kahramanmaraş’ta depremzedelerle birlikte açacak. Erdoğan’ın Kahramanmaraş’ta katılacağı iftar programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılacak.

23.03.2023-10:54 - (Son Güncelleme: 23.03.2023-16:46) Başkan Erdoğan ilk iftarı depremzedelerle birlikte Kahramanmaraş’ta açacak

6 Şubat’ta yaşana yüzyılın felaketinin sonrasında önceliğinin deprem bölgesinin yeniden eski haline döndürmek olduğunu ifade den ve devletin tüm imkanlarını seferber eden Başkan Erdoğan, bugün depremzedelerle orucunu açmak için deprem bölgesine gidiyor. 

Başkan Erdoğan deprem bölgesinde

Erdoğan’ın Kahramanmaraş’ta katılacağı iftar programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de yer alacağı ifade edildi. Kahramanmaraş’tan sonra Hatay’a geçmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 11 ildeki çadır ve konteyner kentlerde depremzede de ile birlikte iftar programlarına katılacağı ifade edildi.

İlk iftar Kahramanmaraş'ta

Başkan Erdoğan, depremzedelerin kendilerini asla yalnız hissetmemeleri için ramazan ayı boyunca AK Parti teşkilatlarının sahada olması talimatı vermişti. Erdoğan'ın yapacağı ziyaretle ilgili Kahramanmaraş Valiliği'nden yapılan açıklamada,

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve kardeşliğin timsali ramazan-ı şerifin ilk orucunu Kahramanmaraş'ta açıyor. 23.03.2023 Perşembe günü Kahramanmaraş'ta olacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız, iftarda vatandaşlarımızla bir araya gelecektir" denildi.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal