Başkan Erdoğan İl Başkanlarına seslendi: Hep beraber 14 Mayıs’a hazırlanacağız

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, "Her an sahada olmalıyız. Seçim çalışması evde, sokakta, hayatın içinde yapılır. Seçim sandıkta kazanılır. Sandıklara sıkı sahip çıkılacak, hileye meydan vermeyecek, güçlü bir organizasyon kuracağız. Genel merkezimizden mahalle temsilcilerine kadar uzanan hazırlığımız zaten var. Seçim gününe kadar hazırlığı tahkim edecek varsa eksikleri hızla gidereceğiz." İfadelerini kullandı.

11.03.2023-14:21 - (Son Güncelleme: 11.03.2023-17:48) Başkan Erdoğan İl Başkanlarına seslendi: Hep beraber 14 Mayıs’a hazırlanacağız

Başkan Erdoğan, "Bu tür istişareleri devam ettirerek beraberce 14 Mayıs'a hazırlanacağız. 16. seçim zaferinin altında sizlerin imzası olacak." ifadelerini kullandı.

Bir kez daha zafere ulaşacağımızdan şüphemiz yok diyen Başkan Erdoğan,  “Masanın altını üstüne getirme pahasına Bay Bay Kemal'i cumhurbaşkanı adayı gösteren bu koalisyonun gündeminde milletin hiçbir sorunu, sıkıntısı yoktur. Küresel ve bölgesel krizlerin giderilmesine dair bir proje bunların gündeminde yer almıyor. Sınırlarımızı tehdit edecek, birlik ve beraberliğimize göz dikmek için azan terör örgütlerine karşı mücadele bunların gündeminde yer almıyor.” şeklinde konuştu.

Koalisyondaki entrikayı romanlarda bulamazsınız

Başkan Erdoğan, bunların gündeminde sadece siyasi ihtiras olduğunu belirterek, “Milli birlikte ve beraberliğimizi bozmak var. 6'lı koalisyonun, güçlendirilmiş parlamenter sistem diye başladığı yolculuk, önce kumar masasına, sonra at pazarlığı gibi cumhurbaşkanlığı adaylığına ve milletvekili takasına döndü. Böyle entrikayı, ne TV'de ne sinemada ne de romanlarda bulursunuz.” dedi.

Sandıklara sahip çıkacağız

Türkiye tarihinin böyle bir tabloyu hak etmediğini söyleyen Başkan Erdoğan, “Milletimizi, böyle şekli bozuk koalisyonun insafına terk edemeyiz. Türkiye Yüzyılı'nı yükseltmek için hızlandığımız bir dönemde böyle bir faciaya izin veremeyiz. Kadınlarımızla ve gençlerimizle paylaştığımız, umutların, bir avuç muhteris yüzünden elimziden kayıp gitmesine göz yumamayız. Türkiye'nin ışığını söndürmek, nefesini kesmek isteyenlere zafer çığlığı attıramayız. Yeniden birlik ve beraberlik ikliminde kucaklaştığımız kardeşlerimizin yüreklerinde sızı bırakamayız. Bu seçimde daha çok çalışacağız. Aksi takdirde büyük bir vebalin altında kalırız.” İfadelerini kullandı.

Hemen şimdi

Başkan Erdoğan, dün imzaladığı seçim kararı ardından takviminin oluşturulmaya başlandığını ifade etti. Erdoğan, “Daha depremin 40'ı çıkmadan Genel merkezleri önünde vur patlasın çal oynasın aday kutlaması yapanlar gibi olmayacağız. Seçim sürecinde müzik kullanmayacağız. Türkiye için 'hemen şimdi' diyerek 20 yıllık eserlerimizin üstüne bina edeceğimiz projelerimizi anlatacağız. Ülkemizin tamamını kalkındırma hamlelerini anlatacağız. Ülkemizi getirdiğimiz seviyeyin üstüne çıkarma projesini anlatacağız.” şeklinde konuştu.

Bu ülkenin her insanına 'hemen şimdi' diyerek birlikte yürümeye çağıracağız diyen Erdoğan, “Seçim takvimi bize, kısa bir süreye çok fazla iş sıkıştırmamız gerektiğini söylüyor. Her konuda genel merkezimizle işbirliği içinde hızlı bir çalışma yapmanızı bekliyorum. Tek bir an bile kaybetmeden her an sahada olmalıyız. Seçim çalışması hayatın içinde yapılır. Tüm bunların sonunda seçim sandıkta kazanılır. Bu yüzden güçlü bir organizasyon kuracağız. Bir hazırlığımız zaten var. Bereberce 14 Mayıs'ta hazırlanacağız. Ak Parti'nin zaferinin altında sizlerin imzası olacak.” dedi.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal