Başkan Erdoğan, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Sokak Hayvanları Çağrısında Bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

23.12.2021-14:52 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-17:17)

Bugün gerçekleşen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Başkan Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, açıklamasında bütün belediyelere çağrı yaparak sokak hayvanları için talimatta bulundu. Erdoğan, "Sahipsiz hayvanlar için lütfen ön alın, sıcak barınaklar kurarak pek çok gönül kazanabiliriz, kazanabilirsiniz. " dedi. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: Yakın tarihimiz bize belediyelerde başarısız olan partinin merkezi yönetimde de başarılı olamadığını göstermiştir. Hangi görevde olursak olalım 81 vilayetin tamamındaki belediyeleri, özellikle kendi belediyelerimizi yakından takip ettik. 30 büyükşehrin 15'i, 519 büyükşehir ilçesinin 304'ü AK Partili kadrolarca yönetilmektedir. Cumhur İttifakı olarka baktığımızda büyük şehirlerde 16 belediyeye çıkıyor. Bu başarıyı arttırarak sürdürmemiz şarttır. Son seçimlerde CHP'ye geçen belediyelerin şehirlerimize nasıl ağır maliyetler getirdiğini takip ediyoruz. Ne ülkemizi, ne milletimizi, ne de partimizi böyle bir durumla bırakmaya hakkımız yoktur. Hep birlikte daha çok çalışacağız.  Bir duvarın tuğlaları gibi birbirimizi destekleyerek hedeflerimize doğru yürüyeceğiz.

HEDEF MİLLET BAHÇESİ SAYISINI 410'A ÇIKARMAK

Hayata geçirilen projelerden bahseden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sıfır atık projesine değindi. Erdoğan, sıfır atık projesinin dünyaya örnek olacağını aynı zamanda katı atık projesininde hayata geçirildiğini aktardı. Millet bahçelerimiz 2018 ve 2019 seçimlerindeki en önemli projelerimizdi. 67 milyon matrekare büyüklüğe sahip 113 millet bahçesini açtık. Hedefimiz sayısını 410'a çıkarmaktır. 2B meselesini çözerek ihtilafları ortadan kaldırdık. Belediyelerimize yapılan hibe miktarlarını da yıldan yıla yükselttik. 45 milyar tutara sahip 321 projenin uygulaması sürüyor. Önümüzdeki yıl için ilave 30 milyar liralık finansman kaynağını da devreye alacağız.


SAHİPSİZ HAYVANLAR İÇİN BARINAK KURUN

Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'ndaki konuşmasına devam eden Başkan Erdoğan, sokak hayvanları meselesine de değindi. Konu ile ilgili açıklamasında Başkan Erdoğan, Sokak hayvanları meselesi... Maalesef medyada çocuklara saldıran başıboş köpeklerle ilgili üzüntü verici hadiselere rastlıyoruz. Sahipsiz hayvanlarının yerinin sokaklar değil barınaklar olduğunu unutmamalıyız. Sahipsiz hayvanlar için lütfen ön alın, sıcak barınaklar kurarak pek çok gönül kazanabiliriz, kazanabilirsiniz. Barınaklar sorununu hep birlikte aşmamız gerek. 2019 seçimlerinde yayınladığımız manifestoyu asla akıldan çıkarmamamız gerekiyor. Şehir planları uzun vadeli hazırlanacak. Alt yapı ve ulaşım sorunları tamamen çözülecek. Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine göre yönetilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal