Başbakan Binali Yıldırım Canlı Yayına İlginç Bir Şekilde Girdi

Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk TV ve Bloomberg HT ortak canlı yayınına hiç görülmemiş bir şekilde girdi. Binali Yıldırım canlı yayına 1957 model playmouth savoy marka klasik otomobille geldi.

12.06.2018-00:05 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-00:05)

 Başbakan Binali Yıldırım'ı tünelde sunucu Didem Arslan karşıladı.

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir-Manisa yolunu birbirine bağlayan Sabuncubeli Tüneli ve yapımı biten diğer tesislerin temel atma ve açılış törenine teşrif etti. Başbakan Yıldırım, açılış töreninin sonrasında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile beraber 1957 model playmouth savoy marka gümüş rengi klasik otomobille yapımı biten tünelden geçti.

"KÖPRÜ OLMADIĞINI DÜŞÜN, NE YAPACAKSIN?"

Başbakan Binali Yıldırım katıldığı programda "O da işi bilmediğini gösteriyor. Kıyas yanlış. Birisi dışarıdan borç kredi alıyorsun köprü yapıyorsun. (1. ve 2. köprü) bunu yıllarca faiziyle ödüyorsun. Kim ödüyor, herkes ödüyor. Yavuz Sultan Selim, Osmangazi farklı. Yüksek de en pahalı hizmet olmayan hizmettir. Orada bir köprü olmadığını düşün ne yapacaktın. Köprü yapıldı çalıştırıldı 7-8 yıl kaldı. Ücretlerinin düşürülmesinin kararını biz vereceğiz. Devlete geçtiği an devlet kararı verilir’’ ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal