Başakşehirli Emre Belözoğlu 17-25 Aralık'tan Sonra Bank Asya'ya 2 Milyon Lira Yatırmış

Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. İddiaya göre Belözoğlu, 17-25 Aralık'ın ardından Bank Asya'ya tam 2 milyon lira yatırmış.

13.02.2019-11:42 - (Son Güncelleme: 13.02.2019-11:34) Başakşehirli Emre Belözoğlu 17-25 Aralık'tan Sonra Bank Asya'ya 2 Milyon Lira Yatırmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu hakkındaki FETÖ soruşturmasının detayları meydana çıktı. Soruşturma dosyasında Belözoğlu ile alakalı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen bir gizli tanık ifadesi yer aldı. FETÖ içinde Bölge Talebe Mesulü (BTM) ve Akademisyen mesulü olarak vazife yapan 'Mert' takma adlı gizli tanık ifadesinde, futbolcu Emre Belözoğlu'nun Bank Asya'ya 2 Milyon TL yatırdığını iddia etti.

17-25'TEN SONRA YATIRDI

Belözoğlu'nun 17-25 Aralık darbe kalkışması ardından FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in emri ardından başlatılan Bank Asya'yı kurtarma operasyonunda yer aldığını iddia edildi. 'Mert' ifadesinde Belözoğlu'nun o dönem 2 Milyon TL'yi elden başka bir kişiye verdiğini, bu bilgiyi Ahmet Musab Kesmeci adlı örgüt üyesinden duyduğunu ifade etti. 'Mert' ifadesinde şunları söyledi:

"17-25 Aralık ardından Bank Asya'ya tek kalemde yüksek meblağ para yatırılmıyordu. Azami olarak 100 bin TL'yi aşmayacak biçimde parçalar şeklinde para yatırılıyordu"

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; soruşturmayı yapan savcılık, yıldız oyuncunun geçmişe dönük banka hesap hareketlerini incelemeye altına aldı.

SAVCILIĞIN MAHKEMEYE GÖNDERDİĞİ YAZI

Futbolda FETÖ örgütlenmesine dönük geride bıraktığımız haftalarda İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya, savcılığın mahkemeye sevk ettiği Emre Belözoğlu ile alakalı FETÖ soruşturmasının devam ettiği ile alakalı bir yazı damga vurmuştu. Yazıda, tutuklu eski futbolcu Bekir İrtegün'ün savcılıkla paylaştığı isimler içinde yer alan futbolcu Emre Belözoğlu hakkında FETÖ/ PDY Silahlı Terör Örgütü'ne dönük İstanbul'da soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal