Başakşehir’de Renkli 19 Mayıs Kutlaması

Başakşehir’de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde bulunan vatandaşların kutlamalar ayağına geldi.

20.05.2020-10:26 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-15:49) Başakşehir’de Renkli 19 Mayıs Kutlaması

Başakşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılında Başakşehir’in cadde ve sokaklarında renkli etkinlikler düzenledi.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında bu bayramlarını evde kutlayan gençler için bando ekibi ve ilçenin maskotları üstü açık otobüsle gezerek gösteri sundu.

Marşların ve kahramanlık türkülerinin çaldığı bayrak ve balonlarla süslenen otobüse vatandaşlar da pencere ve balkonlarından ellerinde bayraklarla destek verdi.

Oyakkent, Başakşehir 4 ve 5. Etap, Kayaşehir ile Fenertepe bölgelerini dolaşan ekip ilçe sakinlerine unutulmaz bir 19 Mayıs yaşattı.

İlçedeki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni ise Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Koordinatörü İrfan Köpürür, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve parti temsilcilerinin katılımıyla Bahçeşehir Gölet’teki Atatürk anıtının bulunduğu alanda gerçekleşti.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında tavsiye edilen sosyal mesafe kuralına uygun organize edilen törende anıta çelenk bırakılırken  saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal