Başakşehir CEO'su: 'Messi ve Ronaldo'yu İstedik'

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek ekibimiz Medipol Başakşehir için kurayı değerlendiren CEO Mustafa Eröğüt açıklamalarda bulundu ve 'Şampiyonlar Ligi'nde kolay grup yok' dedi.

02.10.2020-09:15 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-09:12) Başakşehir CEO'su: 'Messi ve Ronaldo'yu İstedik'

Medipol Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu;'nda Paris Saint-Germain, Manchester United ve RB Leipzig ile eşleşmeleri hakkında konuştu.

beIN Sports'a açıklamalar yapan Eröğüt, "Uzun uğraşlar sonucu Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kaldık. Büyük mutluluk duyuyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde kolay grup yok. Biz de rekabetçi bir gruba çıktı. Hedefimiz, Avrupa mücadelemizi şubat ayına taşımak." ifadelerini kullandı.

'MESSI VE RONALDO GELSİN İSTEDİK'

İstedikleri grup hakkında değerlendirme yapan Başakşehir CEO'su, "Biz izlerken Ronaldo ve Messi'nin grubunu çok istedik. Messi, hiç Türkiye'ye karşı oynamamıştı. Ona karşı oynamak, Türkiye'ye getirmek mutlu ederdi." şeklinde konuştu.

'MÜZİĞİ AÇMAYA HAZIRIZ'

Eröğüt, "UEFA iki aydır burada. Önemli bir çalışma götürüyor. Seyircili ve seyircisiz senaryolarına çalıştık. Hazırlıklarımızı tamamladık. Avrupa'nın organizatörleri stadyumumuzu beğeniyor. Müziği açmaya hazırız." cümleleriyle açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal