Başakşehir Ankara'dan 3 Puanla Geri Döndü

Süper Lig'in 18.haftasında MKE Ankaragücü evinde Medipol Başakşehir'i konuk etti. Demba Ba'nın golüyle sahadan 2-1 galip galip ayrıldı.

11.01.2021-10:16 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-10:01) Başakşehir Ankara'dan 3 Puanla Geri Döndü

Küme düşme hattından topladığı puanlarla uzaklaşma hedefinde olan sarı lacivertliler üst üste aldığı 2 galibiyetin ardından geçtiğimiz hafta Gaziantep FK karşısında 2-0 mağlup olmuştu. Başakşehir cephesinde ise 7 maçlık galibiyet hasreti geçen haftaki Erzurumspor karşılaşması ile son bulmuştu. 

Karşılaşmanını ilk dakikasıyla birlikte haretkeli bir oyun izlemeye başladık. Medipol Başakşehir kazandığı köşe vuruşunun ardından Edin Visca'nın ceza sahasının sağ çarprazından çektiği harika şutla topu ağlara göndererek skoru 1-0 a getirdi. 

Başakşehir golüne Ankaragücü'nden cevap çok çabuk geldi Visca'nın golünün ardından sadece 3 dakika sonra Endri Çekiçi'nin frikikten ağlara gönderdiği topla skoru eşitleyerek 1-1 e getirdi. 

Eşitlik golünün ardından iki ekipte fırsatlar yakalamasına rağmen skoru değiştiremedi ve iki ekip soyunma odalarına 1-1 lik galibiyetle girdi. 

İkinci yarının başlamasıyla birlikte oyunda daha etkili olan taraf konuk ekip Medipol Başakşehir oldu. Kurmuş olduğu baskıda içeri doğru gönderilen serbest vuruşta içeride topu önünde bulan Demba Ba düzgün bir vuruşla Başakşehir'i 2-1 lik üstünlüğe taşıdı.

Golün ardından maçın sonuna kadar karşılaşmanın tek hakimi MKE Ankaragücü oldu. Ev sahibi ekip kurduğu baskının ardından yakaladığı fırsatlarda Başakşehir kalecisi Volkan Babacan'ı geçemedi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmazken galip gelen ekip 2-1 lik skorla Medipol Başakşehir oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal