Bartın’daki yangın felaketin eşiğinden döndü!

Bartın’daki, Yeni Sanayi Sitesi’nde mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Bitişiğinde bulunan oto tamirci de alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin 3 saatlik müdahalesi sonrası söndürülebildi.

04.04.2024-13:05 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-16:44) Bartın’daki  yangın felaketin eşiğinden döndü!

Bartın’da, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki mobilya imalathanesindeki Yangın, tüm sanayi sitesindeki iş merkezlerini tedirgin etti.

Sabah namazına giden cemaat fark etti!

DHA’dan ulaşılan ilgilere göre, yangın, saat sabah 04.30 sıralarında Gölbucağı Mahallesi'ndeki yeni oto sanayi sitesinde meydana geldi. Sanayi sitesinde bulunan camiye sabah namazına giden vatandaşlar, mobilya imalathanesinin çatısından dumanlar çıktığı görünce durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. 

Bartın'da Yeni Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı

Oto tamirci de kimyasal malzemeler patladı!

Henüz yangının çıkış sebebi belirlenmezken, alevler bir anda büyüyerek imalathaneye yayıldı. Yanıcı malzemelerin bulunduğu oto tamirci de kimyasal malzemeler de zaman zaman patladı. Yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışması sonucunda ancak söndürülebildi. 2 iş yerinde de maddi hasar oluştu. Tedbir amaçlı sanayi sitesine elektrik verilemezken, çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Sabah erken saatlerde meydana gelmesi sebebiyle, herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal