Bartın’da Kendisinden Haber Alınamayan Adam Ormanda Bulundu

Bartın’da kendisinden günlerce haber alınmayan 82 yaşındaki Hüseyin Eray Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından gerçekleşen çalışmaların ardından ormanlık alanda bulundu. Adamın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

05.05.2021-15:10 - (Son Güncelleme: 05.05.2021-15:10) Bartın’da Kendisinden Haber Alınamayan Adam Ormanda Bulundu

Bartın’ın Kurucaşile ilçesine bağlı Kale köyünde ikamet eden 82 yaşındaki Hüseyin Eray pazartesi sabahı evden çıktı fakat geriye dönmedi. Durum kolluk kuvvetlerine haber verilirken yaşlı adamı aramak için çalışma yapıldı. 

ORMANLIK ALANDA BULUNDU 

Köylülerinde destek verdiği aramalar Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından hem karadan hem havadan 100 kişiden oluşan 12 ekiple yapıldı. Gerçekleşen arama çalışmalarına Pati isimli Jandarma iz takip köpeği de katıldı. 55 saat süren geniş çaplı aramalar sonucunda yaşlı adama ormanlık alanda sağ şekilde ulaşıldı. 

İLK TEDAVİSİ YAPILDI 

Açlıktan bitkin bir halde bulunan yaşlı adam Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından taşınarak ormanlık alandan çıkarıldı. Ambulansa alınan ve ilk tedavisi 112 ekiplerince yapılan yaşlı adam genel sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kurucaşile Sağlık Merkezine götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal