26.07.2022-15:07 (Son Güncelleme:26.07.2022-15:07)


1

Tatile çıktı

Tatile çıktı

Kız bebek bekleyen Gupse Özay, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte kafa dinlemek için tatile çıktı. Karnı burnunda kamera karşısına geçti.



2

Arkadaşlarıyla poz verdi

Arkadaşlarıyla poz verdi

Öykü Karayel, Engin Öztürk, Önder Öztarhan, Melikşah Altuntaş ve Sarp Apak gibi ünlülerin de yer aldığı o fotoğraflarda Özay’ın karnının büyüdüğü dikkat çekti.



3

arnı dikkat çekti

arnı dikkat çekti

Hamileliğinin son zamanlarını yaşayan Gupse Özay’ın o pozları hayranları tarafından yoğun ilgi gördü. Binlerce beğeni ve yorum geldi. Ancak karnının bu büyüklüğü Gupse Özay'ın erken doğum yapacağını düşündürdü. Bu durum korku dolu anlar yaşattı.



4

Bİnlerce yorum geldi

Bİnlerce yorum geldi

Can Bonomo, Songül Öden, Açelya Akkoyun, Büşra Pekin, Sinem Kobal, Başak Dizer, Esra Erol, Mert Öner, Hülya Duyar ve Esra Ruşan gibi birçok ünlü isim paylaşıma yorum yaptı.



5

Bebek beklediğini duyurmuştu

Bebek beklediğini duyurmuştu

Gupse Özay bebek beklediğini “'Yoksun da yoksun...' deyip, duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani... Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok...” sözleriyle duyurmuştu.



6

Barış Arduç'un bebek açıklaması

Barış Arduç'un bebek açıklaması

Barış Arduç daha önce bebek sorularına "Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz ama her şeyin bir zamanı var. Önce bir işlerimizi halledelim, sonra çocuk niyetimiz var. Neden olmasın? Türkiye'de doğar çocuğumuz." yanıtını vermişti.



7

Gupse Özay'ın açıklaması

Gupse Özay'ın açıklaması

Gupse Özay’da bu konuşmaların üzerine "Anne olmayı çok istiyorum." sözlerine yer vermişti. Gupse Özay'ın bu sözleri dikkat çekmişti.



8

Evlilik açıklaması

Evlilik açıklaması

Diğer yandan Barış Arduç, "Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok." demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr