15.10.2021-12:55 (Son Güncelleme:15.10.2021-13:12)


1

Avusturya'nın Rapid Wien takıımından İspanyol devi Barcelona'ya satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer olan Yusuf Demir, Barcelona'da gösterdiği performansla çok büyük dikkat çeken futbolcular arasında yer alıyor.



2

Yıldız futbolcu Katalan ekibinde gösterdiği performansla gerek Barcelona takımının gerek futbol otoriterlerinin büyük bir dikkatle izlediği futbolcular arasında bulunuyor.



3

Genç yetenek ile ilgili son zamanlarda önemli gelişmeler yaşanmakta. Futbolcunun milli takım seçimi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.



4

Türk asıllı futbolcu Yusuf Demir tercihini Avusturya Milli Takımı'ndan yanan kullanmıştı. İlk olarak Avusturya formasıyla 28 Mart'ta bir resmi maça çıkan futbolcu, milli araya kadar Türkiye'ye geçiş yapma hakkını koruyordu. Genç yıldız, Avusturya A Milli Takımı'nda Yusuf Demir milli arada deplasmanda Faroe Adaları'na karşı forma giyince, A Milli Takım tercihini kaybetti ve Türkiye'de oynama şansını kaybetti. Futbolcu, Faroe Adaları deplasmanında iki dakika forma terletti.



5

Barcelonalı Yusuf Demir, FIFA'nın tanıdığı yeni milli takım değiştirebilme hakkına göre: 21 yaşın altındaki bir futbolcu, ilk A seviyesinde milli takımda en fazla üç resmi maçta forma terletmişse, oynama uygunluğu olan ikinci bir milli takıma geçebiliyor.



6

Genç yıldız Barça formasıyla bu sezon dört La Liga ve bir Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında forma terletirken, ilk performansı Barcelona'da heyecan oluşturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR