18.12.2021-15:00 (Son Güncelleme:18.12.2021-15:13)


1

Barcelona'da yeni Messi olarak adlandırılan Yusuf Demir ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basını Rapid Wien'den kiralık olarak Barcelona formasını terleten Yusuf Demir'in takımdan ayrılabileceğini yansıttı.



2

Barcelona'ya büyük umutlarla transfer edilen Yusuf Demir ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Lionel Messi'nin ayrılığı sonrası taraftarların 'Yeni Messi' olarak adlandırdığı Türk yıldız Yusuf Demir'in takımdan ayrılması gündemde.



3

İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Barcelona'da 10 karşılaşmada forma giymesi durumunda satın alma opsiyonu kullanılacak genç yıldızın şu ana kadar toplam 9 karşılaşmasında süre aldığı belirtilirken genç yıldızın peşinde Alman takımlarının olduğu öğrenildi.



4

La Liga'a şimdiye kadar 8.sırada yer alan ve sıkıntılı zamanlar geçiren Barcelona'nın yapacağı yeni transfer için kadrosunda boşluklar açmak istediği ve Yusuf Demir'in de opsiyınunu kullanmayıp genç futbolcunun istediği takımlarla görüşmesine izin vereceği öğrenildi.



5

Son çıkan haberlere göre genç yıldızın sıradaki durağının Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt ve Bayer Leverkusen gibi takımlar olacağı öğrenildi.



6

Barcelona'nın genç yıldızı Yusuf Demir ile ilgili gelişmeler çok yakından takip ediliyor. Genç yıldız yaz transfer döneminde Rapid Wien'den, Barcelona'ya transferi ile çok büyük ses getirdi. Futbolcunun yeni takımı ise büyük bir merakla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR