Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Galatasaray ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, Barcelona ile karşı karşıya geldi. Oynanan mücadele 0-0 berabere tamamlanırken, Barcelona teknik direktörü Xavi Hernandez'den maç sonrasında sarı kırmızılılar hakkında övgü dolu sözler geldi.

11.03.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-10:25)

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Galatasaray, İspanya'da Barcelona ile golsüz berabere kaldı ve perşembe günü oynanacak rövanç maçı öncesinde çok büyük avantaj elde etmiş oldu. Zorlu mücadelenin sonrasında Barcelona teknik direktörü Xavi Hernandez maçı değerlendirdi.

Sarı kırmızılılar hakkındaki sözleri gündem oldu

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Xavi Hernandez, 'İyi bir sonuç alamadık. İkinci yarıda daha iyiydik ama harika bir savunma ve muhteşem bir Inaki Pena ile karşılaştık. Galatasaray çok iyiydi. Bu skor iyi değil ama kötü de değil. İstanbul'daki maç için endişeli değiliz, kazanma duygumuz var. Galatasaray'dan çok iyiydik.'

'En azından 1-0 bitebilirdi. Bu sonuç haksızlık oldu. Moral bozmaya gerek yok. Avrupa'da kazanmak daha da zor. Galatasaray zor bir rakip. Domenec Torrent büyük bir teknik direktör. İstanbul'da oynayacağız, kolay olmayacak. Napoli maçı gibi oldu. Bu maça yazık oldu, kazanmalıydık.' ifadelerine yer verdi.

Xavi'nin Barcelona - Galatasaray maçı sonrası açıklamaları çok konuşuluyor.

İnaki Pena hakkında konuştu

Devre arasında Galatasaray'a kiralık olarak gelen file bekçisi İnaki Pena hakkında ise teknik adam, 'Bizim tadımızı kaçırdı ama çok mutluyum. Oynamayı hak ediyor. Ancak Barcelona'yı biraz hayal kırıklığına uğratmış oldu. Pena'yı geri gelmesi için kiraladık. Onun için mutluyum. Seviyesini gösterdi. Çok cesur bir oyuncu.' şeklinde açıklamalarını sonlandırdı. Barcelona'nın eski efsane futbolcusu olan ve şimdilerde takımın teknik direktörlük görevinde bulunan Xavi'nin Galatasaray maçı hakkında yaptığı açıklamalar futbol dünyasında büyük yankı uyandırmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal