Barcelona maçında Omar Elabdellaoui neden yok, sakat mı? GS-Barca maçı Omar Elabdellaoui neden oynamıyor, cezalı mı, kadroda neden yok?

Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen Galatasaray - Barcelona maçına dakikalar kaldı. Galibiyetin kimin olacağı merakla bekleniyor. Takımların ilk 11'inde kimlerin olduğu da maçın akıbeti açısından belirleyici olarak görünmektedir.

17.03.2022-19:18 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-19:19) Barcelona maçında Omar Elabdellaoui neden yok, sakat mı? GS-Barca maçı Omar Elabdellaoui neden oynamıyor, cezalı mı, kadroda neden yok?

Bugün akşam oynanacak olan maç futbolseverler tarafından uzun süredir heyecan ile beklenmekteydi. Maçtaki oyuncular da bu yüzden oldukça merak edilmekte. Özellikle Omar Elabdellaoui takımda oynuyor mu, forma giyecek mi soruları sorulmaya başlandı. 

barcelona galatasaray

Omar Elabdellaoui forma giyecek mi?

Omar Elabdellaoui ne yazıkki bugünkü maçta forma giyemeyecek. Bunun sebebi ise UEFA listesine isminin yazılmaması. Bugünkü 11 içerisinde iki oyuncu eksik. Bunlardan biri Omar Elabdellaoui diğeri ise Arda Turan.

Galatasaray'da ilk 11'de kim var?

Galatasaray takımı için bugünkü oyun kadrosu; Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Kerem, Babel, Feghouli, Mohamed.

Barcelona'da ilk 11'de kim var?

Barcelona takımı için ilk 11 kadrosu: Ter Stegen, Dest, Pique, Garcia, Alba, Busquets, Pedri, De Jong, Traore, Depay, Aubameyang.

Omar Elabdellaoui kimdir?

Başarılı futbolcu Omar Elabdellaoui  5 Aralık 1991, Sunadal, Norveç doğumludur. Fas asıllı olan futbolcu sağ bek oynamaktadır. Şuan Galatasaray takımında forma giymektedir. 

 Norveç 3. Ligi'nde mücadele eden Skeid'de futbol hayatına başladığında 16 yaşında olan futbolcu 2008-2009 sezonunda Manchester City ile sözleşme imzaladı. Bu sözleşmenin akabinde ise forma giymeye başlayan Omar daha sonra başka takımlara da geçti. Diğer takımları ise sırasıyla, 2011 yılında Strømsgodset'e, 2012 yılında Feyenoord'a, 2013 yılında ise 2. Bundesliga ekiplerinden Eintracht Braunschweig'e. Daha sonra ise genç futbolcu 2013 yılında Eintracht Braunschweig'le resmi sözleşmeye imza attı. 

Omar haziran 2014'te ise  Olimpiakos ile sözleşme imzaladı. Bu takımda üç yıl kaldıktan sonra 2017 yılında Premier League ekibinden olan Hull City geçiş yaptı. Sonrasında ise istenen başarı sağlanamayınca Olimpiakos takımına geri dönüş yaptı. 

2020 2021 sezonu için ise bir Türk takımı olan Galatasaray ile sözleşmeye imza attı. Sözleşme üç yıllık. Ancak Omar yılbaşında yaşadığı talihsizlikten sonra sakatlanmasının ardından hastaneye kaldırılmıştı. Bugünkü önemli maçta da forma giyemeyecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal