12.11.2021-14:01 (Son Güncelleme:01.12.2021-17:46)


1

Katalan ekibi Barcelona'da geçtiğimiz günlerde Hollandalı teknik adam Ronald Koeman'ın yerine göreve getirilen Xavi Hernandez'in Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde Barcelona yönetimine ileteceği transfer listesi belli oluyor.



2

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez'in transfer listesindeki en dikkat çeken isim ise Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen isim oldu.



3

Fenerbahçe'nin genç Macar oyuncusu Attila Szalai için Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez'in yönetime olumlu yönde rapor verdiği ve kadrosunda görmek istediği öğrenildi.



4

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 2 milyon euro bonservis ücreti ve sonraki satıştan %13.5 pay karşılığında Apollon Limassol'den Fenerbahçe'ye transfer olan 23 yaşındaki başarılı oyuncu Attila Szalai geldiği günden bu yana sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



5

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon öncesinde Avrupa'dan birçok kulübün Attila Szalai transferi için Fenerbahçe'ye ulaştığı ve teklifler ilettiği yaz aylarında sıkça konuşulmuştu. Fenerbahçe, 23 yaşındaki Macar oyuncusu Attila Szalai için yöneltilen teklifleri yeterli bulmadığı için oyuncusunu Avrupa kulüplerine göndermemişti.



6

Barcelona yetkililerininin teknik direktörleri Xavi Hernandez'den gelen rapor doğrultusunda Fenerbahçe yönetimi ile kısa bir süre içerisinde bir araya gelmesi beklenirken Katalanlar transferde bonservis ücretinin yanı sıra takas olarak bazı futbolcularını değerlendirerek transferde mutlu sona ulaşmak istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR