Barcelona Başkanı Joan Laporta, Galatasaray maçı öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda buludu

Barcelona Başkanı Joan Laporta, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Galatasaray karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

09.03.2022-14:39 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-14:39) Barcelona Başkanı Joan Laporta, Galatasaray maçı öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda buludu

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Barcelona'dan kritik maç öncesi açıklama geldi.

Başkan Galatasaray maçı öncesi konuştu

İspanyol ekibi Barcelona'nın Başkanı Joan Laporta, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili olarak kulüp televizyonuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Katalan ekibinin Başkanı Joan Laporta, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Barcelona Başkanı Laporta ve Xavi

' Avrupa Ligi'nde gerçekten zorlu takımlar var. Galatasaray deplasmanı kolay olmayacak. Her şeye rağmen her hafta daha iyiye gittiğimizden bu kupayı kazanma olasılığımız olduğunu düşünüyorum. La Liga'yı kazanmak için halen umudum var. Teknik direktör olarak Xavi'ye sahip olduğumuz için çok memnunum. Teknik direktör olarak uzun yıllar burada kalacağına ve bize büyük başarılar getireceğine eminim. ' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal