04.01.2021-14:29 (Son Güncelleme:10.05.2024-03:18)


1

Masterchef Türkiye 2020'nin dün akşam yayınlanan Final bölümünde Serhat Doğramacı 144 puan alarak şampiyon aldı. Yalnızca iki puan farkla kaybeden Barbaros Yoloğlu ise sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Instagram hesabında Serhat ile sarılırken verdiği bir pozu yayınlayan Barbaros’un paylaşımının altına düştüğü not dikkat çekti.



2

Barbaros Yoloğlu, dün akşam TV8 ekranında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının final bölümünün ardından bir paylaşımda bulundu.



3

Barbaros, şampiyon olan Serhat Doğramacı ile sarıldığı ana ait bir kareyi Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu.



4

Yoloğlu, paylaşımının altına ise şu notu ekledi: ‘Başta bütün TV8 ailesine ve Acun Medya’ya, bugüne kadar beni destekleyen bütün dostlarıma ve desteğini benden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim’



5

‘Sadece sizleri üzdüğüm için çok üzgünüm. Hiçbir şey bitmedi ve her şey yeni başlıyor. En başından beri en büyük rakibim olan kendimle yarışmaya devam edeceğim. Sadece biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Saygılarımla’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr