Bankalar alarma geçti! SGK ve Bağkur emeklilerine ek ödeme kapıda! 750 TL ödemeler karşılıksız hesaplara yatacak

SGK, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası gibi bankalarla üç yılda bir maaş ödeme protokolü imzalıyor. Söz konusu protokol dahilinde istenen şartları taşıyan emeklilerin maaşlarına ek olarak karşılıksız nakit destek ödemesi yapılıyor. Peki, SGK nakit ödemeleri kimlere yapılacak? SGK nakit ödemesi başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

25.06.2022-13:09 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-13:09) Bankalar alarma geçti! SGK ve Bağkur emeklilerine ek ödeme kapıda! 750 TL ödemeler karşılıksız hesaplara yatacak

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası'ndan SGK ile imzalanan maaş ödemesi anlaşması kapsamında yapılan kampanyanın detayları geldi. İşte maaş ödemesi kampanyası detayları...

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bank, emekli müşterilerinin sayısını artırmak ve bu müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için promosyon kampanyası düzenliyor.

Kampanya kapsamında emeklilere, almış oldukları SGK aylığı tutarlarına göre belirlenen nakit ödemeler yapılacak. Bankaların belirlemiş olduğu ödeme tutarları şöyledir:

SGK'dan 1499 TL emekli aylığı alan kişilere 500 TL

SGK'dan 1500 - 2499 TL emekli aylığı alan kişilere 625 TL

SGK'dan 2500 TL ve üstü emekli aylığı alan kişilere 750 TL ödeme yapılacak.

 kamu bankaları emekli promosyon kampanyası

Promosyon kampanyasına kimler başvurabilir?

Kamu bankaları tarafından düzenlenen kampanyaya yalnızca bankaların yeni müşteri olan emekliler başvurabiliyor.

Bu doğrultuda emekli promosyonu almak isteyenler aylıklarını üç bankadan dilediklerine taşımak zorundalar. Ayrıca, maaş hesabının bankada üç yıl kalacağına dair söz de vermek gerekiyor.

Promosyon kampanyası başvuruları nasıl yapılıyor?

Başvuru yapmak isteyen emekliler, internet bankacılığı, mobil uygulama ya da banka şubeleri aracılığıyla başvuru işlemlerini yapabilirler.

Gerekli şartlara uyan ve başvurusu kabul edilen müşteriler bankadan aldıkları ilk maaşa ek olarak promosyon ödemelerini de alacaklardır.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal