Bandırma'da Trajik Olay! Okul Servsi İle Minibüs Çarpıştı!

Bandırma’da trajik bir olay yaşandı. Külefli-Bandırma yolu üzerinde seyir halinde olan okul servisi yine seyir halinde olan minibüs ile çarpmıştı.

05.11.2021-13:41 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-14:13) Bandırma'da Trajik Olay! Okul Servsi İle Minibüs Çarpıştı!

Bandırma’da trajik bir olay yaşandı. Külefli-Bandırma yolu üzerinde seyir halinde olan okul servisi yine seyir halinde olan minibüs ile çarpmıştı. Çarpışma sonucu okul servisinde bulunan 11 öğrenci yaralandı. İki aracın şoförleri de kazayı yaralarla atlattı. Külefli, Çepni, Bereketli ve Yenisığırcı kırsal mahallelerinden öğrencilerin bulunduğu Nihat K. idaresindeki minibüs, yoğun sisin etkili olduğu Külefli-Bandırma yolunda, Zafer A'nın kullandığı minibüsle çarpıştı. Servis aracı çarpışmanın etkisiyle yol kenarına devrildi.

KAZA SONRASI YARALILAR TABURCU EDİLDİ

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaşanan trajik olayda okul servisi ile bir minibüs çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine kaza bölgesine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. İlk müdahalenin ardında araçların şoförleri ve okul servisinde yaralanan 11 öğrenci Bandırma Devlet Hastanesine götürüldü. Kazada, sürücüler ile servis aracındaki 11 öğrenci yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, tedavileri ayakta tamamlanarak taburcu edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal