Balkondan Atlayan 14 Yaşındaki Kızın Fuhşa Zorlandığı İddia Edildi

Diyarbakır'da, 14 yaşındaki N.G.'nin günlük kiralık evin balkonundan atlayarak hayatına son vermesine tanık olan mahalle sakinleri, küçük kızın 40 yaşlarındaki bir kadın tarafından fuhşa zorlandığı iddiasında bulundu.

26.08.2019-16:44 - (Son Güncelleme: 26.08.2019-16:40) Balkondan Atlayan 14 Yaşındaki Kızın Fuhşa Zorlandığı İddia Edildi

Diyarbakır'da, 14 yaşındaki N.G.'nin günlük kiralık evin balkonundan atlayarak hayatına son vermesine tanık olan mahalle sakinleri, küçük kızın 40 yaşlarındaki bir kadın tarafından fuhşa zorlandığını öne sürdü.

14 yaşındaki N.G., dün saat 17.00 sularında Yenişehir ilçesindeki Kurt İsmail Paşa 2'nci Sokak'taki İkinci Fatih Apartmanı'nın dördüncü katındaki günlük kiralık dairenin balkonundan atlayarak hayatına son verdi.

Apartman sakinleri ve mahalleli, N.G. ile beraber 14- 15 yaşlarında 2 kızın, bir kadın tarafından fuhşa zorlandığını iddia etti. N.G.'nin, 3 erkeğin kaldığı günlük kiralık eve gittiğini, kısa süre sonra da 4'üncü kattan atladığını gördüklerini söyledi.

"YERE DÜŞTÜĞÜNDE NABZI ATIYORDU"

Sokakta ayakkabı dükkanı olan Ömer Bozkurt, intihar olayından bir saat önce 3 kız ile 40 yaşlarında kadının, olayın olduğu apartmanın önünde oturduklarını söyleyerek, "N.G., bir süre sonra günlük kiralık eve gitti. Sonrasında da balkondan atladı. Yere düştüğünde nabzı atıyordu, ölmemişti. Bir kız gelip başında ağladı. Kadın ile diğer çocuklar ise olay yerinden kaçmıştı. Daha sonra polis gelip, evde olan 3 erkeği gözaltına aldı" dedi.

Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan ve adları açıklanmayan 3 erkeğin ifade işlemleri devam ederken, N.G.'nin cesedi, gerçekleştirilen otopsinin sonrasında ailesine verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal