Balkan Ninnisi dizisinin konusu ne? Dizi uyarlama mı? TRT'de izlenen dizi hangi günler yayınlanıyor?

TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Bakan Ninnisi dizisi kısa sürede yoğun ilgi gördü. Yaz sezonunda ekranlara gelen Balkan Ninnisi konusu ile gündeme gelirken uyarlama mı soruları ise sıklıkla araştırılmaya başlandı. Balkan Ninnisi ne zaman, hangi günler, saat kaçta, konusu nedir, uyarlama mı? sorularının yanıtları haberimizde yer almaktadır

07.07.2022-10:16 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-10:16) Balkan Ninnisi dizisinin konusu ne? Dizi uyarlama mı? TRT'de izlenen dizi hangi günler yayınlanıyor?

Üsküp'te geçeceği bilinen Balkan Ninnisi dizisinin yayınlanmasıyla beraber uyarlama iddiaları gündeme geldi. Seyirciler Balkan Ninnisi'nin uyarlama olup olmadığını araştırırken dizinin hangi günler ekranlarda olduğunu da merak etmektedir. Balkan Ninnisi uyarlama mı? Balkan Ninnisi konusu nedir? İşte detaylar....

Balkan Ninnisi konusu nedir? 

Farklı milletlere ait olan iki gencin aralarında aşkın ele alındığı dizide farklı yolların bir anda kesişmesiyle hikaye başlamaktadır. İki gencin bir araya gelmemesi için yapılan türlü oyunlar ve daha niceleri dizinin ilerleyen bölümlerinde yer alacaktır. 

Balkan Ninnisi ne zaman, saat kaçta?

TRT1 ekranlarında seyircilerle buluşan Balkan Ninnisi dizisi her hafta Salı günü saat 20.00'da izleyicilerle buluşmaktadır.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal