Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı izle

TRT ekranlarının beğenilen dizisi Balkan Ninnisi dizisinin yeni bölüm heyecanı başladı. Her hafta Salı günü ekranlarda olan dizinin 5. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte, Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı haberimizde yer almaktadır

25.07.2022-14:05 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-14:05) Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı izle

Başrollerde Emre Bey, Merih Öztürk gibi sevilen isimlerin yer aldığı Balkan Ninnisi 26 Temmuz 2022 Salı günü saat 20.00'da TRT1 ekranlarında yer alacaktır. İzleyiciler yeni bölüm için fragman araştırması başladı. Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı izlemek için haberimize göz atabilirsiniz. 

Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Balkan Ninnisi yayınlandığı ilk bölümden bu zamana kadar yoğun ilgi görmektedir. Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=pqOc3RRzTs0 adres üzerinden ulaşabilir. 

Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı

Balkan Ninnisi yeni bölümde neler olacak? 

Pavel, günlüğünü Jovanka'ya geri verse de genç kızla ilgili sırları şimdilik açıklamayacağını söyler. Çekimlerin bir an önce tamamlanmasını isteyen Jovanka ise, yapımcıdan parayı alıp konaktan ayrılmak için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Bu arada Köfteci Süleyman, Neriman ve aile fertleri, Daniel yüzünden Makedon aileyi saklamakta zorluk çekerler. Onları, komşularına, Türkiye'den gelen misafirleri olarak tanıtmak zorunda kalırlar. Bu durumun farkına varan ve rahatsız olan Zübeyir Ağa, her iki aileyi, özelikle Süleyman'ı bu yalandan kurtarmak için büyük bir plan yapar. Sık sık karşılarına çıkan Pavel'den rahatsız olan Ertan ise bir şeylerin ters gittiğini anlamıştır. Pavel'den şüphelenip peşine Mustafa ve Lüran'ı takar. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal