Balıkesir’de sağanak yağış kaosu: Cadde ve sokakları su bastı

Balıkesir’de etkisini gösteren kuvvetli sağanak yağış, şehir hayatı felç etti. Yarım saat kadar devam eden yağmur sebebiyle cadde ve sokakları su basarken, ev ve iş yerlerinin bodrum katlarını su bastı.

18.05.2023-10:01 - (Son Güncelleme: 18.05.2023-17:10)

Balıkesir’de yaşanan gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış sebebiyle bazı kahvehaneleri su basarken, bir spor salonu da camdan giren sular nedeniyle zarar gördü. Öte yandan yağmur sebebiyle cadde ve sokaklar sudan görülmedi.

Trafik akışı durdu

AA’nın haberine göre; Çeşitli mahallelerde su baskınları yaşanırken, trafikte sürücüler de güçlükle ilerledi. Altıeylül ilçesi Bahçelievler ve Plevne mahallelerinde yağış nedeniyle polis ekipleri bazı caddelerin ulaşımlarını durdurdu.

Balıkesir Sağanak Yağış

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz yaptığı açıklamada, kentin ani bir şekilde aşırı yağışa maruz kaldığını söyledi. Başkan Yılmaz, "Su biriken yerlerde çalışıyoruz. Şiddetli bir yağmur oldu altyapıdaki yüklenmeden dolayı asfalt zarar gördü. Geçmiş olsun." dedi.

Sındırgı ilçesinde de yağış etkili olurken çakan şimşekler geceyi aydınlattı. Ekipler yağıştan kaynaklanan olumsuzlukları gidermek için çalışma başlattı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal