Balıkesir'de Çatışma! 2 Kişi Öldü 8 Kişi Yaralandı

Balıkesir'de iki mahallenin gençleri arasında çatışma yaşandı. Çatışmada 2 kişi ölürken, 8 kişi de yaralandı.

15.06.2020-12:29 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-12:20) Balıkesir'de Çatışma! 2 Kişi Öldü 8 Kişi Yaralandı

Olay, Balıkesir'in Geriş Mahallesi'nde bulunan otogarın arakasında meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden bir grup genç ile Geriş Mahallesi'nde ikamet eden bir grup genç arasından dün sabah saatlerinde kavga çıktı. Çevredekilerin araya girmesi ile birlikte kavga biterken, kavgaya karışan gençler akşam saatlerinde barışmak için sözleşti. Birbirlerine haber gönderen gençler otogarın arkasında bulunan zeytinlik alanda bir araya geldi. Barışmak için toplanan gençlerin arasında bu defa da silahlı çatışma yaşandı.

Yaklaşık olarak 15 dakika süren çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı. Çatışmada yaralanan 4 kişi ayakta tedavi edildi. Hastaneye yatırılan diğer 4 kişiden 3'ünün de durumun ağır olduğu ve Edremit Devlet Hastanesi'ne gönderildiği belirtildi.

BALIKESİR'DE HAREKETLİLİK

Polis olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma devam ederken, şehirde büyük bir hareketlilik yaşanıyor.  Burhaniye ve Edremit Devlet Hastanelerinde acil servislerin önü, ölü ve yaralı yakınları ile dolarken, polis hastane önünde sıkı önlem aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal