Balıkesir'de 3 Göçmen Kaçakçısı Tutuklandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, aralarında 15 günlük bir bebek, çocuk ve kadınların da bulunduğu 17 Afganistan uyruklu göçmeni, yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na götürmek isteyen 3 organizatör, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

03.05.2019-00:19 - (Son Güncelleme: 03.05.2019-15:33)

Balıkesir'de 3 göçmen kaçakçısı tutuklandı.

27 AFGANİSTAN UYRUKLU ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Alınan bilgiye göre, Küçükköy Mahallesi Tek Evle mevkiinde 8 çocuk 9 yetişkin olmak üzere yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçırılmak üzere organizatörler tarafından İstanbul'dan getirildiği belirlenen toplam 17 Afganistan uyruklu şahıs, bir adet lastik bot, dört adet ayak pompası, bir adet bot motoru, bir adet benzin dolu bidon ile organizatör M.İ. yakalanarak gözaltına alındı. Göçmenleri getiren şüpheliye ait araç Havran ilçesinde terk edilmiş halde bulunarak, yediemin otoparkına çekildi.

3 ORGANİZATÖR TUTUKLANDI

Göçmen kaçakçılığı olayına karıştığı belirlenen diğer bir araç ve iki şüpheliyi adeta film gibi bir takipten sonra Balıkesir’in Susurluk ilçesinde nefes kesen bir operasyonla kıskıvrak yakalayan Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.D. ve D.Ç. isimli şahısları gözaltına aldı. Yakalanan 3 organizatör öğle saatlerinde Ayvalık Adliyesi’nde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal